2 februari 2011

Dag 2 Shoppingutflykt med grannen

Idag följde jag med grannen, hennes mamma och svägerska på en shoppingutflykt till Malmö. Grannen och jag är mammalediga tillsammans, vilket är riktigt mysigt. Hon känner till alla mina hälsoplaner och är ett stort stöd. Jag kände mig super trött redan från början då mina båda töser sovit katastrofalt dåligt i natt. Om jag inte var uppe med den ena så var det den andra. Inte alltid kul med barn, men det får man ju ta. Jag var lite nervös över min trötthetskänsla, eftersom jag ofta blir extremt sötsugen när jag är trött. Att vara trött och sötsugen utan någon chans till vare sig det ena eller det andra skulle lätt kunna förvandla mig till en grinig tonåring. Jag blir lätt irriterad när jag är trött och hungrig. Jag kunde dock hålla mig i schack som tur var.

Jag var super duktig. Jag smakade inte ens på en halstablett som jag blev bjuden på. Nu tycker jag väl inte att man kan säga att halstabletter är godis, men jag vill väl verka lite duktig nu i början. Dagen gick bra. Vi tog en extra frukost istället för fika. Jag åt två grova bullar med skinka och ost. Ja, vissa kommer säkert tycka att även frukostbullar är en form av kaka, men jag är ingen självplågare. Något halvdåligt måste jag bara få äta om detta ska hålla en månad. Lunchen intogs på ett stort varuhus som specialiserar sig på köttbullar, ni får gissa vilket jag menar. För första gången tog jag mat utan efterrätt. Jag har inte heller uppmärksammat att de har alla läckra efterrätter först och sen själva maten. Det var inte direkt överdrivet roligt att stå i lång kö och bara se ett hav av efterrätter, speciellt inte när man är vrålhungrig. Försökte visualisera målet, köttbullarna. Med munnen full av saliv så fick jag äntligen mina köttbullar. Jag hade klarat av att ignorera efterrätten.

Nu är det säkert någon som undrar om jag shoppade något. Ja, jag blev mycket inspirerad i tygaffären
Stoff & Stil och köpte hem en del tyg. Vill försöka piffa till barnrummen lite. När jag kom hem och visade min man tyghögen skrattade han. Jag med IG i syslöjd och med lika många nybörjade projekt som antalet kalorier i en chokladboll, skulle nu ta mig an ännu fler projekt. Ja, vi får väl se, sa jag till min man när han fick ytterligare ett skrattanfall.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se