13 maj 2011

Något har gått fel

Idag när jag skulle gå in på min blogg såg jag att vissa inlägg var spårlöst borta. Jag fattar inte hur detta kan hända. Det är ett mysterium som behöver en förklaring. Är det någon som vet vad som kan ha hänt får ni gärna informera mig. Jag vet att de fanns där igår, eftersom jag har fått kommentarer om de inlägg som nu är borta.

Annars har jag haft lite otur under denna nya hälsokur. Igår började jag få en fruktansvärd huvudvärk som även orskade stelhet i käke och trötthet. Detta kan bero på ett år utan sömn, men även en kraftig förskylning. Idag mår jag inte direkt bättre, lite piggare nu på kvällen. Som om detta inte skulle vara nog så har jag även trampat snett med min vänstra fot och har den nu inlindad och i högläge. I detta stadie blir nog gräsmattan mer en maskrosäng och fönstren kommer fortsätta att bättra på sin smuts och spindelnät blir inte färre. Får hoppas att foten blir bättre över natten.

mumsigt mellanmål
Kostplanen går stuntals mycket bra. Idag åt jag ingen soppa utan gjorde en nyttig sallad med mager kassler och massa grönsaker. Jag blev mätt och varade längre mätt under eftermiddagen än jag gör med sopporna. Som mellanmål åt jag knäcke med minikeso, rivet äpple och lite kanel, en riktig höjdare. Jag tror mer och mer att viktnedgång handlar mest om medvetet ätande. Om man tänker till innan man stoppar något i munnen och analyserar varför man äter, om det är för att man är hungrig eller bara lite sugen. Försöka tänka hälsosamt, men att inte överdriva och bli någon kaloriräknande dietprinsessa. Jag vill inte gå ner i vikt för att sedan efter några månader gå upp allt igen. Jag vill ha ett hälsosamt liv där man kan unna sig godsaker ibland och unna sig leva ett balanserat liv.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se