31 maj 2011

Medicinsk fotvård, WOW!!

Jag har haft fruktansvärt hemska fötter länge nu och tyckt att det är lite pinsamt att gå och få dem fixade. Jag har haft problem att gå i under lång tid då det känts som om jag om jag går på grus konstant även om jag inte gör det. När jag har gått ett tag har det känts som om jag går på glödande kol. Jag vet att jag skulle ha gått till någon fotspecialist för länge sedan, men efter ett tag så vänjer man sig konstigt nog vid smärtan. Jag tog mig dock i kragen och gick till ett ställe som heter Mettes salong som min granne rekommenderade mig till. Hon sa att det gör ont, men att det är värt allt.
Lite nervöst gick jag dit. Jag fick ett varmt och skönt fotbad och där kunde jag ha suttit länge, men sen tog hon fram kniven. Ja, jag ska vara ärlig och säga att det inte var någon skön upplevelse direkt. Jag fick reda på att jag på ena foten hade 13 liktorn och på den andra foten 10 liktorn och alla satt på trampdynan. Min fotspecialist, Mette sa att det var ett under att jag bara kunde gå. Hon sa också att jag måste använda inlägg så att jag lyfter upp framfoten mer. Jag har inlägg, jag tycker bara att det är hemskt att gå med dem. Jag får väl börja öva.

När Mette var färdig med mina fötter efter 90 minuter och jag skulle stå på mina nya fötter för första gången kändes det som om jag gick på moln. Vilket halleluja moment. Vilken skillnad! Det känns nu som om jag kan börja leva igen, som om jag kan gå utan smärta för första gången på mycket länge. Jag rekommenderar alla att prova medicinsk fotvård för det är som att få en glimt av himmelriket nere på jorden.

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se